Use of financial and non-financial measures in Slovak enterprises - Dubovická, Lenka
Strategické riadenie merania výkonnosti v slovenských sieťových odvetviach priemyslu a výrobe. Prehľad literatúry. Metódy výskumu. Použitie finančných a nefinančných meraní.