Analýza vybraných parametrov hospodárskeho vývoja v čase krízy a po vstupe SR do eurozóny z pohľadu podnikateľského prostredia na Slovensku - Rajnoha, Rastislav
Negatívny vývoj slovenskej ekonomiky v rokoch 2008 a 2009 vo viacerých oblastiach. Analýza vplyvu zavedenia eura v SR v období hospodárskej krízy. Analýza sadzieb u vybraných typov daní v Slovenskej republike a krajinách Európskej únie. Sadzby DPH v rámci krajín V4 a EÚ. Sadzby dane z príjmov právnických osôb v rámci krajín V4 a EÚ.