Nejsme lhostejní: etické spotřebitelské chování - Descubes, Irena
Etická voľba spotrebiteľov nakupovať "spravodlivo" a svojou spotrebou nepoškodzovať životné prostredie. Motivačné prvky etickej spotreby. Zelení spotrebitelia. Výrobky spravodlivého obchodu - fair trade. Ekologickí spotrebitelia a ekologické výrobky. Etické dôvody pre nákup.