Regional disparities in the efficiency of industrial activities - Vojtková, Mária, 1966-
Metodológia regionálneho porovnania. Indikátory efektívnosti priemyselných aktivít v oblasti Slovenska. Aplikácia metódy hlavných komponentov v analýze efektívnosti priemyselných aktivít. Využitie klasterovej analýzy. Prílohy.