Makroobozretné aspekty finančného dohľadu a regulácie a systémové riziko - Červená, Marianna
Jednou z najobávanejších udalostí v bankovom sektore je hrozba systémového rizika. Mikro-verzus makroobozretný dohľad a regulácia. Koncept systémového rizika. Monitorovanie a hodnotenie rizík z makroekonomickej perspektívy.