Efekty regionálnych sietí v cestovnom ruchu - Michálková, Anna, 1968-
Prezentácia vybraných aspektov fungovania regionálnych sietí v cestovnom ruchu a naznačenie aj ich slabých stránok, resp. problémov. Podstata regionálnych sietí. Vytváranie regionálnych sietí. Efekty regionálnych sietí.