Controlling v praxi - Martincová, Vladislava
Obsah pojmu kontroling. Poslanie kontrolingu. Kontroling ako finančné a ekonomické riadenie podniku. Obsah a organizácia kontrolingu. Kompetencie kontrolingu. Kontrolingový útvar.