Kalkulácia cieľových nákladov - strategický nástroj úspešného manažéra - Potkány, Marek
Manažérske účtovníctvo a jeho strategická orientácia. Cieľová kalkulácia nákladov. Stanovenie cieľového zisku. Hodnotová analýza. Prípadová štúdia.