Podnikové vzdelávanie a rozvoj zamestnancov v znalostnej ekonomike - Novák, Jaromír, 1978-
Kvalifikácia a rekvalifikácia zamestnancov. Proces vzdelávania a rozvoj zamestnancov. Metódy vzdelávania zamestnancov: koučovanie, mentorovanie, asistovanie. Metódy vzdelávania využívané mimo pracoviska: prednášky, semináre, workshop, manažérske hry. Riadenie kariéry zamestnancov a plány nástupníctva v manažérskych funkciách.