Meranie výkonnosti a hodnoty podniku pomocou EVA a MVA - Girgošková, Mária
Podnik a jeho oceňovanie. Nové metódy hodnotenia výkonnosti a oceňovania podniku - ukazovateľ EVA a MVA. Základné vzorce pre oceňovanie metódou EVA. MVA - trhová pridaná hodnota.