Tvorba sietí vo Východoslovenskom kraji - Pelegrinová, Lenka, 1983-
Koncept tvorby sietí - networking - medzi podnikmi úzko súvisí s rozvojom nových foriem inovácií. Siete podnikov sa stávajú čoraz viac nevyhnutnými najmä pre MSP, ktoré sa stertávajú s rôznymi finančnými a nefinančnými bariérami pri svojich inovačných aktivitách. Súčasný stav výskumu v oblasti tvorby sietí. Autorky príspevku skúmali úroveň spolupráce podnikov sídliacich na území Košického a Prešovského kraja s inými subjektami. Skúmali dodávateľsko-odberateľské vzťahy, ale aj spoluprácu s verejnými inštitúciami, univerzitami a konkurenčnými podnikmi.