Slovensko a svet v roku 2011
Hospodárska a finančná situácia na Slovensku. Legislatíva, priemysel, zdravotníctvo, školstvo, médiá. Hospodárska a finančná situácia vo svete. Situácia, hospodárska a finančná, v niektorých krajinách sveta. Blízky východ - nepokojný región. Svetové trendy - globálne otepľovanie, stavebníctvo na starom kontinente, desatoro pre IT manažérov, Čína a automobilový priemysel.