Smelo propagujte trvalo udržateľný rozvoj na webe - Bleyová, Dagmar
Internetové stránky firiem ako nástroj na propagovanie aktivít podporujúcich trvalo udržateľný rozvoj. Podporné informácie v prospech rastu firmy, spoluobčanov a životného prostredia. Vplyvy podnikania na spoločnosť a oblasť problematiky udržateľného rozvoja a spoločenskej zodpovednosti.