Dotácie, nedocenený nástroj hospodárskej politiky štátu - Maděra, František
Vážne nedostatky dotačnej politiky SR. Problém sa skrýva v spôsobe, akým sa dotácie vykazujú u ich príjemcov. Vhodnejším vykazovaním možno totiž zvýšiť účinnosť ich pôsobenia, najmä zabezpečiť dlhodobosť týchto zdrojov smerujúcich často do podnikateľskej sféry.