Zakomplexovaný manažér - hotová pohroma - Jamnický, Peter
Vlastnosti pováh ako motivátory medzi pracovníkom a zamestnávateľom. Budovanie vzťahov k ostatným a riešenie problémov. Metódy odbúravania stresu. Umenie zvládať negativizmus.