Opcia a investičný projekt - Markovič, Peter, 1974-
Pojem reálna opcia. Podmienky pre uplatnenie reálnej opcie v procese investičného rozhodovania. Niekoľko typov reálnych opcií - rastové (reálne) opcie, učiace (reálne) opcie, exitové (reálne) opcie a zmiešané (reálne) opcie. Praktická aplikácia uplatnenia rastovej (reálnej) opcie. Modelová situácia.