Looking for the right human capital proxy - Kubík, Rudolf
Otestovanie prístupu k zhodnoteniu ľudského kapitálu. Hlavné otázky spojenia ľudského kapitálu a ekonomického rastu. Vzdelávanie a meranie ľudského kapitálu. Metódy poznania hodnoty ľudského kapitálu.