Hrozba novej finančnej krízy - Hoschek, Miloslav
Pojem "quantitate easing" - politika kvantitatívneho uvoľňovania peňažnej masy spravovanou centrálnou bankou. Európska centrálna banka a FED (Federálna rezervná banka USA) ako hedžové fondy. Deflácia. Stresové testy eurozóny. Bruselské regulácie a Basel III. Protikrízová mena - japonský jen.