Rupert Murdoch: ako sa stať mediálnym magnátom - Hudáková, Ivana, 1976-
Keith Rupert Murdoch a jeho úspech mediálneho magnáta. Expanzia a mediálne trhy. Oblasť vydávania novín a časopisov. Investovanie do rozvoja satelitnej televízie. Americký a ázijský trh. Konkurencia a protimonopolné úrady.