Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov v organizáciách pôsobiacich na Slovensku - Kachaňáková, Anna
Prieskum zameraný na identifikáciu súčasnej úrovne riadenia ľudských zdrojov v organizáciách pôsobiacich v SR. Opodstatnenosť vzdelávania a rozvoja zamestnancov. Výsledky prieskumu.