Nahota ako marketing - Hlubina, Palo
Nahota v reklame. Kalendár leteckej spoločnosti Ryanair s letuškami v spodnej bielizni. Negatívna reakcia britskej poslankyne. Ženskosť, telo a umenie v reklamách spoločností Pirelli a Lavazza.