Pod pokličkou on-line - Líbal, Ratibor
Výber z osobných rozhovorov zástupcov agentúry Actum so štrnástimi českými marketérmi pre oblasť on-line predaja. Štúdia prináša náčrt českých postojov, trendov a víziev v pôsobení na internete.