Jediná jistota tiskového světa: obsah rozhoduje - Klíma, Michal
Vplyv internetu na existenciu tlačených médií. Krátka história vzťahu vydavateľov k internetu od chvíle, keď sa v 90. rokoch objavili prvé weby. iPady a stránky s plateným obsahom. Následky spoplatnenia webových stránok. Poučenie z desaťročného vývoja. Ako uspieť s iPadom. Šanca v jedinečnosti.