Význam malých a stredných podnikov pre hospodárstvo Slovenskej republiky za roky 2008 - 2009 - Piačková, Alexandra
Analýza vybraných ukazovateľov MSP v podnikateľskom prostredí za obdobie 2008 - 2009 v Slovenskej republike. Demografický vplyv podnikateľského prostredia. Podiel malých a stredných podnikov na zamestnanosti v SR. Podiel malých a stredných podnikov na produkcii vo vybraných odvetviach. Podiel na tvrobe pridanej hodnoty. Podiel na zisku pred zdanením.