Fondový systém není bez rizik - Pikora, Vladimír
Súčasný stav týkajúci sa dôchodkového systému v ČR. Reformy a úpravy zavedenia povinného piliera fondu dôchodkov. Úprava priebežného systému a povinnosť sporenia. Výnosy fondov a zabezpečenie investícií. Skúsenosti s reformami v zahraničí.