Globálne podnikateľské riziká - Rajčáni, Branislav
Expertné skúmanie spoločnosti Ernst & Young v spolupráci s Oxford Analytica na vzorke 70 vedúcich predstaviteľov priemyselných odvetví prinieslo zaujímavé výsledky a poznatky, ktoré viedli k vymedzeniu 10 najvýznamnejších globálnych rizík v rokoch 2008, 2009 a 2010. Trendy v globálnych podnikových rizikách. Hodnotenie vplyvu globálnych rizík na priemyselné odvetvia.