Jedinou jistotou je nejistota - Chuchvalcová, Jana
Regulácia a ďalšie riziká v strednodobom horizonte vo vývoji českej ekonomiky. Finančný sektor a zavedenie európskej regulácie Basel III. Diskusia Európskej komisie o trhu s audítorskými službami. Spolupráca a optimalizácia procesov.