Rating a svetová ekonomická kríza - Karafová, Petra
Pojem rating. Ciele ratingových agentúr. Ich klasifikácia. Najznámejšie ratingové agentúry. Druhy ratingu. Členenie ratingu. Ratingový proces. Svetová hospodárska kríza.