Projekty bez dotačního spolufinancování jsou výjimkou - Chuchvalcová, Jana
Súčasná situácia financovania komunálnych projektov z európskych fondov v Českej republike. Splácanie záväzkov miest a obcí. Budúcnosť a finančné investície českých samospráv. Štruktúrované financovanie a PPP projekty.