Welfare Effects of Electricity Transit - Luptáčik, Mikuláš
Modelovanie prepravy elektriny. Vyvážajúca krajina. Dovážajúca krajina. Tranzitná krajina. Model, ktorý zvažuje interakciu a prosperitu prepravy. Maximalizácia spojenia prosperity. Kapitálové náklady a efekty prosperity. Hľadanie optimálneho riešenia.