Finančné ohodnotenie podnikateľskej činnosti Virginskej skupiny (Virgin group) a úspech Richarda Bransona - Jamnický, Peter
Richard Branson - jeho aktivity, jeho filozofia. Význam základného mena firmy Virgin pre úspešný rozvoj firmy R. Bransona. Úspešný branding značky pri oslovovaní zákazníkov.