Marketingový ťah poliakov v cestovnom ruchu - Poliaková, Svetlana
Hospodárska kríza, ktorá v súčasnosti postihuje všetky odvetvia hospodárskeho života zasiahla aj oblasť cestovného ruchu. Cestovný ruch na Slovensku nemal tento rok dobrú sezónu. Napriek tomu, že Slovensko je krajina s prírodným bohatstvom a kultúrnymi pamiatkami. Podnikatelia už nemôžu rátať s tým, že na udržanie ziskov im postačí ak urobia to čo v posledných rokoch a to že namiesto zvýšenia kvality služieb len zvýšia ceny.