Stanovenie hodnoty podniku a jeho častí v podmienkach legislatívy SR - Littvová, Veronika
Znalecká činnosť je zákonom o znalcoch, tlmočníkoch a prekladateľoch definovaná ako vysoko odborná činnosť. Všeobecnú hodnotu majetku podniku alebo jeho častí stanovuje znalecká organizácia. Tento znalec – právnická osoba musí byť zapísaný v ekonomickom znaleckom odbore „Ekonomika a riadenie podnikov“. Duševné vlastníctvo ako súčasť hodnoty podniku. Ochrana duševného vlastníctva v podmienkach legislatívy SR. Stanovenie hodnoty duševného vlastníctva, stanovenie hodnoty podniku. Dôvody, motívy a zásady stanovenia hodnoty podniku. Metódy ohodnocovania majetku podniku.