Hospodárska kríza, jej vpylv na eurozónu a udržateľnosť sociálneho systému - Kálovec, Marek
Hospodárska kríza a reakcia európskych ekonomík. Vývoj úrokových sadzieb ECB a inflácie v období 1999 - 2009. Fiškálne stimuly na boj proti kríze vo vybraných krajinách. Situácia na trhu práce v krajinách V4. Verejný dlh krajín eurozóny ako potenciálne riziko udržateľnosti európskeho sociálneho systému.