Syndróm Bore Out - aktuálne poznatky o syndróme unudenia - Mišún, Juraj, 1978-
Podstata syndrómu Bore Out. Syndróm Bore Out na rozdiel od veľmi známeho syndrómu Burn Out nie je dostatočne vedecky prebádaný.