Marketingmanagement v politice - Štědroň, Bohumír
Analýza súčasného trendu feudalizácie politickej moci. Príjmy vybraných politických strán v Českej republike a ich výdavky na voľby. Feudalizácia a degenerácia politickej moci. Navrhované zmeny v politickom systéme.