Kvantitatívne metódy v metodológii Šesť sigma - Terek, Milan
Nástroje a kvantitatívne metódy používané v metodológii Šesť sigma, v navrhovaní pre Šesť sigma a v zoštíhľovaní systémov. Charakteristika metodológie Šesť sigma, jej štatistický význam a úrovne kvality. Procedúry DMAIC, DMADV a niektoré alternatívne procedúry. Základné nástroje a metódy, ktoré sa v nich využívajú. Význam štatistických a iných kvantitatívnych metód v metodológii Šesť sigma o odvodených prístupoch.