Zvyšovanie konkurencieschopnosti podnikateľských subjektov prostredníctvom flexibilných modelov organizácie pracovného času - Tulejová, Lucia
Vývoj nezamestnanosti v Slovenskej republike. Prejavy vplyvu hospodárskej krízy na podnikateľské subjekty. Flexibilné modely organizácie pracovného času. Zmiernenie hrozieb hospodárskej krízy.