Vplyv finančnej krízy na umiestňovanie prostriedkov technických rezerv poisťovní v Slovenskej republike - Brokešová, Zuzana, 1985-
Analýza dopadov finančnej krízy na investičné stratégie poisťovní pôsobiacich na slovenskom poistnom trhu. Vymedzenie postavenia technických rezerv v poisťovníctve a definovanie limitov, v rámci ktorých môžu poisťovne umiestňovať voľné prostriedky technických rezerv. Preskúmanie zmien v rozložení finančných nástrojov v portfóliu poisťovní pri investovaní voľných finančných prostriedkov technických rezerv.