Strategický prístup k využívaniu a hodnoteniu znalostí - Sedláková, Slavka
Vedomosti ako jeden zo strategických faktorov a výhod organizácie. Súčinnosť strategického riadenia a manažmentu znalostí. Tvorba a význam znalostnej stratégie. Hodnotenie úspešnosti zavádzania znalostnej stratégie.