Vybrané aspekty finančných nástrojov komunálnej politiky a ich aplikácia v praxi - Šebová, Miriam
Finančné nástroje komunálnej politiky. Analýza finančných nástrojov. Analýza príjmov rozpočtu. Ukazovatele finančnej kapacity. Článok sa v závere špecializuje na mesto Revúca.