Analýza fiskální nerovnováhy vybraných zemí - Applová, Petra
Fiškálna nerovnováha vybraných európskych krajín v dôsledku ekonomickej krízy. Vznik finančnej krízy v USA a celosvetová kríza. Dôsledky finančnej krízy na zadlžovanie štátov. Zadlžovanie štátov pred a po hospodárskej kríze. Možné riešenia zadlženosti vybraných krajín.