Trhové riziká komerčnej poisťovne v čase finančnej krízy - Vachálková, Ingrid
Vymedzenie rizík komerčnej poisťovne. Charakteristika trhových rizík komerčnej poisťovne. Dopad finančnej krízy na trhové riziká.