Čo spochybňuje súčasné účtovníctvo? - Fabian, Štefan
Všeobecné úvahy o účtovníctve. Oceňovanie v účtovníctve podľa národných štandardov. Extrémizmus v oceňovaní podľa národných štandardov. Oceňovanie majetku podľa medzinárodných štandardov IAS/IFRS. Extrémizmus v oceňovaní podľa IAS/IFRS.