Informačné a komunikačné technológie: ich miesto vo verejnej správe - Horváthová, Miriam
Dostupnosť informácií a jej význam. Informačná a komunikačná infraštruktúra. Elektronická komunikácia v prostredí miest, obcí a regiónov. Vplyv informatizácie na rozvoj regiónov. Budovanie a rozvoj informačnej spoločnosti pre verejný sektor.