Budovanie systému manažovania talentov - Palka, Miroslav
Trendy súčasného obdobia. Stará a nová realita v riadení ľudských zdrojov. Vývoj roly manažérov ĽZ. Tvorba hodnoty firmy. Základné prínosy talent manažmentu pre firmy.