Ženy v managementu: přelud pokroku - Carter, Nancy M.
Nový výskum, ktorý ukazuje, že k dosiahnutiu rovnoprávnosti medzi mužmi a ženami má spoločnosť ešte ďaleko. Ženy sú za mužmi na všetkých stupňoch kariéry hneď od svojho prvého zamestnania. Nespravodlivosť pretrváva aj napriek úsiliam. Dôležitá je práca s talentmi. Muži postupujú na kariérnom rebríčku rýchlejšie. Spoločnosti musia klásť väčší dôraz na vzťah medzi nadriadeným a podriadeným. Najvýznamnejšie ženské talenty organizácie podceňujú a nevyužívajú.