Zodpovedné riadenie je pre firmu prospešné strata dôvery môže poškodiť výsledky, dobrá reputácia môže zvýšiť zisk - Hlavčáková, Beata
Zodpovedné podnikanie a prístup k riadeniu rizík v dodávateľskom reťazci. Príčiny poškodenia reputácie danej firmy. Spolupráca s dodávateľmi a implementácia noriem ochrany životného prostredia. Podporné projekty zodpovedného podnikania.