SlovakAid - an unemployed foreign policy tool - Beňáková, Nora
Oficiálna rozvojová pomoc poskytovaná Slovenskom. Záväzky a použitie peňazí. Slovenská pomoc v rokoch 2004-2009. Západný Balkán - priorita číslo 1. Východné partnerstvo - Ukrajina, Bielorusko, Moldavsko, Gruzínsko. Afganistan a centrálna Ázia. Verejná podpora subsaharskej Afriky. Výzvy pre slovenskú Oficiálnu rozvojovú pomoc (Official development assistance - ODA).Kvalita a efektívnosť pomoci. Kapacity Slovenska, hodnotenie projektov.