Beyond the crisis, recovery of economies - Bikár, Miloš, 1973-
Zotavovanie ekonomík po kríze. Kľúčové faktory a finančné politiky, ako reakcia vlád na finančné krízy. Vplyv ekonomickej krízy na ponukový potenciál. Strednodobý scenár hospodárskeho a finančného vývoja do roku 2017.